Kretsmesterskap 2024 Melbu

En delegasjon på hele 33 gymnaster dro 5. april til Melbu for å delta på Kretsmesterskapet i Apparatturn.  
 
Aspiranter og Rekrutter hadde oppvisning og konkurranse kun lørdag. 
 
I aspirantklassen deltok Leah Josefine Haugerud, Henny Åsli Nergaard, Theresia Mathiesen, Zlata Zavolik, Aria Elea Eliassen, Emma Nygård, Frida Olsen, Martine Adelen Johansen, Sophia Noelle Van Thiel og Isabelle Strømholt-Kristiansen. 
For en del av aspirantene var dette deres første oppvisning, og mange hadde nok en hel koloni av sommerfugler i magen før start. Alle gjorde en fantastisk innsats, og vi gleder oss til å følge disse videre.  
 
Rekruttene gjorde også en flott innsats.  
Mie Strøm Eriksen kom på en flott 4.plass sammenlagt i klassen jente rekrutt 11år etter å ha turnet seg inn til delt 1.plass med sin skrankeøvelse.  
Pernille Johanne Knutsen vant klassen jente rekrutt 12 år etter å ha vunnet alle apparatene unntatt bom der hun kom på 2.plass. 
På guttesiden toppet våre gutter pallen med å innta både 1. og 2. plass. Noah André Amundsen Eriksson og Christoph Matiesen følger hverandre jevnt gjennom konkurransen og fordeler plasseringene mellom seg på apparatene. Sammenlagt trekker Noah det lengste strået denne gangen. 
 
I jenter klasse 1 (13-14 år) vinner Nora Nygård sammenlagt lørdag etterfulgt av Magnhild Stormo på 2.plass, Signe Strøm på 4.plass og Sofie Seljeseth på 5.plass. Alle kvalifiserte seg også til finalen søndag.  
Resultater fra finalen søndag ble som følger: 
Hopp: 1.plass Nora Nygård, 2.plass Sofie Seljeseth, 3.plass Signe Strøm og 4.plass Magnhild Stormo 
Skranke: 1.plass Magnhild Stormo, 2.plass Signe Strøm, 3.plass Sofie Seljeseth og 5.plass Nora Nygård 
Bom: 1.plass Sofie Seljeseth, 2.plass Magnhild Stormo, 4.plass Nora Nygård og 6.plass Signe Strøm 
Frittstående: 2.plass Nora Nygård, 3.plass Magnhild Stormo, 4.plass Sofie Seljeseth og 6.plass Signe Strøm 
 
I jenter klasse 2 (15-16 år) får Eila Stormo 4.plass og Elise Josefine Knutsen 6.plass sammenlagt lørdag. 
I finalen søndag fikk Eila Stormo 5.plass i hopp, 6.plass i bom og 2.plass i frittstående og Elise Josefine Knutsen 4.plass i hopp, 3.plass i skranke, 3.plass i bom og 6.plass i frittstående. 
 
I gutter klasse 2 (15-16 år) vant Conrad Kuraas sammenlagt lørdag, med Jesper Strømberg Martinussen på 3.plass og Alve Rasch Indseth på 5.plass 
I finalene søndag fikk Conrad Kuraas 4.plass i frittstående, 1.plass i bøylehest, 1.plass i ringer, delt 3.plass i hopp, 1.plass i skranke og 1.plass i svingstang. Jesper Strømberg Martinussen fikk 3.plass i frittstående, 3.plass i bøylehest, 5.plass i ringer, 2.plass i hopp, 6.plass i skranke og 3.plass i svingstang. Alve Rasch Indseth fikk 6.plass i frittstående, 5.plass i bøylehest, 6.plass i ringer, 6.plass i hopp, 3.plass i skranke og 5.plass i svingstang. 
 
I jenter klasse 3 (17 år +) stilte vi med en deltager – Amalie Strøm. Hun fikk en 3.plass sammenlagt lørdag og kvalifiserte seg til finale i alle apparatene. I søndagens finaler fikk hun 1.plass i hopp, 1.plass i skranke, 3.plass i bom og 4.plass i frittstående. 
I gutter klasse 3 (17-18 år) var det kun våre to gutter som stilte. Nicolai Åsli Nergaard vinner sammenlagt lørdag etter å ha vunnet 5 av 6 apparater. I søndagens finaler gjør han rent bord og vinner alle apparatene.  
 
Troppen som dro til Melbu besto av 
12 aspirantjenter 
6 jenter Rekrutt 11 år 
1 jente Rekrutt 12 år 
4 jente Kl 1  
2 jenter KL 2 
1 jente KL 3 
2 gutter Rekrutt 11-12 år 
3 gutter KL 2 
2 gutter KL 3