Freerun hele høstferien?

Freerun/Parkour er kunsten å komme seg fra A til B på den mest effektive måten. Det handler om å utfolde seg kreativt og tanken om at man kan bruke omgivelsene sine til å trene for å utvikle seg slik man ønsker. Resultatet av denne filosofien er fysiske bevegelser som løp, volter, hopp/sprang, sving, klatring og andre bevegelser tilpasset omgivelsene. I tillegg til denne treningen på flyt legges det vekt på tricking. Det er en blanding av kampsport, breakdance og turn, med røtter til sportkarate og kata/musical forms. Spark og slag blir blandet med volter, flips og skruer fra turn og dansebevegelser fra breakdance. Tricks blir utført for å vise estetiske kombinasjoner med «tricks».

Er du 10 år (2013 modell) eller eldre?

Er dette noe du kunne tenke deg og teste?

I samarbeid med Narvikgården kjører vi på og avholder treningsuke for denne stilen i høstferien 2023 – 9.-13. oktober kl 11:00-13:30.

Kun 100,- for hele uka.

Ønsker du å sikre deg en plass – Meld deg på her NÅ!
https://club.spond.com/…/3A6E8F03A2964C0DABC137102592DA52

Begrenset plass

Har du spørsmål – ta kontakt med Line på tlf. 951 56 320