Oppstart og treningstider høst 2021

Velkommen til oppstart av høstsemesteret 2021!

De første treningene starter allerede mandag 06.09. Her finner du Treningstider til de enkelte partiene


Vi kan glede dere med at vi har fått på plass flere treningspartier for å få inn flere barn og unge, vi har med oss både nye og gamle trenere, OG vi kan rutte med et helt eget voksenparti for alle over 18 år som vil starte å turne eller komme tilbake i turnhallen.

I tillegg til våre normale treningspartier har vi også fått opp et nytt og spennende parti for ALLE  i alderen 12 år og oppover! Uansett hvor gammel du er – uansett hvor lite eller mye du har trent… Lørdager fra 16-19 kjører vi på med treninger med målet om World Gymnaestrada i Amsterdam i 2023!!!


Innmelding i foreningen og påmelding på partier kan du gjøre igjennom skjemaet på vår innmeldingsside


PS: På grunn av kursavvikling 11.-12.09 utgår søndagspartiene denne første uken!

Med vennlig hilsen, Narvik turnforening